Plaggenkeuterij

Plaggenkeuterij

  • Plaggenkeuterij
  • Plaggenkeuterij
  • Plaggenkeuterij

 

Charme uit 1990 en de luxe van nu
Grenzend aan het Nationaal Park Dwingelderveld ligt camping d’Olde Kamp. Op deze camping kunt u verblijven in uw eigen tent of caravan, maar u kunt er ook voor kiezen om een plaggenhut of de nog bijzondere plaggenkeuterij te huren. 
 
De plaggenkeuterij
Een keuterij was een heel klein boerderijtje, meestal van iemand die overdag bij een grote boer als daggelder werkte maar zo zelf ook een paar koeien of geiten kon houden. Hoe beter het de daggelder ging, hoe meer vee en hoe groter de keuterij was. De plaggenkeuterijen van ‘d Olde Kamp hebben een totaaloppervlak van ongeveer 60m2 en zijn voorzien van:
- 3 bedsteden (1x tweepersoons en 2x eenpersoons)
- Granieten aanrecht met gootsteen, kooktoestel, koelkast en senseo
- Douche, toilet en wastafel
- Aparte zitkamer 
- Vloerverwarming, maar ook een gezellige houtkachel
In de plaggenkeuterij heeft u natuurlijk gewoon elektra en kunt u zelfs overal gebruikmaken van WIFI. 
 
Een schaapskooi voor groepen
Naast de plaggenhutten en plaggenkeuterijen staat de schaapskooi van camping d’ Olde Kamp. Dit is een op originele wijze gebouwd verblijf, compleet met Oudhollandse dakpannen. Het sfeervolle onderkomen is voor groepen die meerdere plaggenhutten hebben gehuurd en bijvoorbeeld bij minder goed weer samen willen ontbijten en koffiedrinken. De schaapskooi is ook een originele locaties voor vergaderingen of repetities.
 
Bent u nieuwsgierig geworden? Op de website van camping d’Olde Kamp vindt u meer informatie over bijvoorbeeld de beschikbaarheid van de plaggenkeuterijen en de schaapskooi. 
 

Contact

Dwingelerweg 26
7964 KK Ansen
Telefoon: 0522 471691
info@plaggenhut.nl
www.plaggenhut.nl

Plaggenkeuterij

Routebeschrijving

Voor de routebeschrijving naar d'Olde Kamp kunt u op dit formulier het adres van uw vertrekpunt ingeven.

Adres: