Schaapherderhut

Schaapherderhut

  • Schaapherderhut
  • Schaapherderhut
  • Schaapherderhut
  • Schaapherderhut
  • Schaapherderhut

 

Een van de bekendste Schaapskooien in Drenthe bevindt zich in Ruinen. Iedere dag vertrekt de schaapherder om met zijn schapen over de hei te zwerven. Samen met zijn hond zorgt hij ervoor ’s avonds weer met al zijn schaapjes terug te komen om vervolgens in zijn hut aan te schuiven voor een warme hap. Vroeger was dit een primitieve hut… maar op Vakantiepark de Wiltzangh in Ruinen is het zeer gerieflijk om in de schaapherderhut te vertoeven!
 
Bijzonder overnachten, midden in het bos
De schaapherderhut is van buiten een ouderwetse houten hutje met een rietendak, dat midden in het bos staat. Van binnen is de hut echter zeer sfeervol en comfortabel ingericht. Moest de herder het nog doen zonder gas en elektra, voor de nieuwe bewoners is deze luxe wel aanwezig. U kunt zelf uw eten koken op het aanwezig kookstel en uw boodschappen koel bewaren in de koelkast. De hut is zelfs voorzien van een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. 
 
U slaapt in de schaapherderhut in een bedstee, maar ook uw kinderen kunnen genieten van deze onvergetelijke ervaring. Voor hen is er namelijk een stapelbedstee waar ze kunnen slapen. Zomers is er buiten natuurlijk veel te doen, maar met de huiselijke roodgeblokte gordijntjes en de gezellige zithoek met televisie, is het binnen ook heel gezellig en lekker warm. 
 
Op de website van Vakantiepark De Wiltzangh kunt u meer informatie vinden over deze bijzondere manier van overnachten.

Contact

Witteveen 2
7963 RB Ruinen
Telefoon: 0522 471227
Fax: 0522 472178
info@dewiltzangh-ruinen.nl
dewiltzangh-ruinen.nl

Schaapherderhut

Beoordelingen van deze accommodatie

Vakantiepark De Wiltzangh op Zoover

Routebeschrijving

Voor de routebeschrijving naar Vakantiepark De Wiltzangh kunt u op dit formulier het adres van uw vertrekpunt ingeven.

Adres: