Overnachten rond het Dwingelderveld

Overnachten rond het Dwingelderveld

Overnachten rond het Nationaal Park Dwingelderveld is een ware beleving. Samen met uw gezin, fietspartner of mede-wandelaar kunt u genieten van de prachtige omgeving met uitgestrekte paarse heidevelden, veenmoerassen en vennetjes. In onderstaand overzicht vindt u informatie over de recreatiemogelijkheden in het Dwingelderveld. Allerhande overnachtingen die uw vakantie in Drenthe compleet maken.

Type accommodatie

Hotel De Stobbe

Hotel De Stobbe in Ruinen is een uniek 3-sterren familiehotel. Het zwembad, de sauna en/of de wellnessmogelijkheden bieden u totale ontspanning. Naast de verschillende hotelkamertypes beschikt Hotel De Stobbe ook over een goede Brasserie “Vrouwe Swedera”, een gezellige bar “Het Spreukencafé” en een comfortabele lounge.

Lees meer

Hampshire Hotel Wesseling

Hotel Wesseling in Dwingeloo biedt, naast traditionele gastvrijheid, uiterst moderne comfort. Wanneer u overdag te voet of fietsen van de Drentse natuur heeft genoten, wilt u toch niets liever dan het beleven van een ontspannen nacht? In de luxe kamers die beschikken van allerhande gemakken laadt u zich op voor een volgende vakantiedag.

Lees meer

Pension Het Rustige Heuveltje

Bij pension Het Rustige Heuveltje in Dwingeloo verblijft u in een warme huiselijke plek waar u even ontsnapt aan de drukte in het dagelijkse leven. Geniet te voet, fietsend of vanaf een huifkar van de grote verscheidenheid aan prachtige landschappen. Het pension heeft 15 kamers, maar is ook te huren als groepsaccommodatie. Beleeft Drenthe op z’n best bij pension het Rustige Heuveltje!

Lees meer