Overnachten rond het Dwingelderveld

Overnachten rond het Dwingelderveld

Overnachten rond het Nationaal Park Dwingelderveld is een ware beleving. Samen met uw gezin, fietspartner of mede-wandelaar kunt u genieten van de prachtige omgeving met uitgestrekte paarse heidevelden, veenmoerassen en vennetjes. In onderstaand overzicht vindt u informatie over de recreatiemogelijkheden in het Dwingelderveld. Allerhande overnachtingen die uw vakantie in Drenthe compleet maken.

Type accommodatie

d'Olde Kamp

‘d Olde Kamp recreatie is een kleine camping die naast de kampeerplaatsen en vakantiehuizen ook over twee traditionele plaggenhutten en vier nieuwe plaggenkeuterijen beschikt. Vanaf het terrein fietst of wandelt u direct het bos in om van de prachtige omgeving aan het Nationaal Park Dwingelderveld te genieten.

Lees meer

Recreatiecentrum RCN de Noordster

Gelegen in het Drentse dorp Dwingeloo is vakantiepark RCN de Noordster de ideale plek om samen met uw gezin vakantie te vieren. Komt u gezellig parkeren op een van onze vele kampeervelden? Of overnacht u liever in een luxe bungalow? Een bezoek aan de dichtbij gelegen attractieparken Slagharen en Avonturenpark Hellendoorn zullen uw vakantie helemaal compleet maken!

Lees meer

Safaritenten

Camping Torentjeshoek

Midden in de natuur en aan de rand van het Nationaal Park Dwingelderveld ligt camping Torentjeshoek. Een groot aanbod aan kampeerplaatsen, chalets en mini-chalets biedt voor ieder wat wilt. Wilt u een bijzondere overnachting? In onze safaritenten en boomhutten beleeft u, samen met uw partner of gezin, het ultieme vakantiegevoel!

Lees meer

Meistershof

Familiecamping Meisterhof is een uitstekende plek om te ontspannen en te genieten van de Drentse natuurgebieden als de Dwingelose heide en het Lheebroekerzand, de hunebedden in Borger of de schaapskudde van Dwingeloo en Ruinen. Het parkachtige kampeerterrein is gelegen aan het Nationaal Park Dwingelderveld en heeft royale kampeerplaatsen en stacaravan- en camperplaatsen. Ook kunt u kiezen voor een bijzondere overnachting in een trekkershut.

Lees meer

Kampeerterrein De Olde Bârgen

Kamperen op De Olde Bârgen is niets meer dan genieten van de natuur. Bedenkt u eens hoe heerlijk u tussen de grazende schapen kunt fietsen waar de heide tot aan de horizon reikt. Wanneer u niet in het bezit bent van een eigen tent of caravan, kunt ervoor kiezen om een van onze volledig ingerichte tenten voor 4 personen te huren of te overnachten in de bijzondere eco trekkershut.

Lees meer

Landclub Ruinen

Op camping Ruinen kan jong en oud zich vermaken door het prachtige landschap met de groene bossen en roze heide. Wanneer u op de camping aankomt zult u merken dat wij aandacht voor de wensen van het kind erg belangrijk vinden. Dit door de vele speeltoestellen en het grote springkussen. Naast het kampeerterrein heeft camping Ruinen vijf officiële camperplaatsen waar u een zorgeloze vakantie kunt beleven.

Lees meer

Vakantiepark De Wiltzangh

Op vakantiepark de Wilzangh verblijft u aan de rand van het Nationaal park Dwingelderveld midden in de natuur. Met ons kampeerterrein en een aanbod uiteenlopend van 4- tot 18-persoons bungalows, is er voor iedereen wat wils. Liever een bijzondere overnachting? Ga dan voor de schaapherderhut of het Hans- en Grietjehuis.

Lees meer