Kampeerterrein De Olde Bârgen
...een prachtige plek...

Kampeerterrein De Olde Bârgen

  • Kampeerterrein De Olde Bârgen
  • Kampeerterrein De Olde Bârgen
  • Kampeerterrein De Olde Bârgen

De grote stille heide en de kleine paadjes door de bossen… Kamperen in Drenthe op camping De Olde Bârgen is genieten van de natuur. Een plek waar rust de ruimte krijgt, stilte nog vanzelfsprekend is en het nog echt donker wordt!

Op het kampeerterrein kunt u overnachten in uw eigen tent, caravan of camper, maar ook is het mogelijk om een volledig ingerichte tent voor 4 personen te huren. Wanneer u liever kiest voor een bijzondere overnachting, dan is de eco trekkershut wellicht iets voor u. Deze trekkershut is niet zomaar een trekkershut. Het is namelijk duurzaam gebouwd van hout dat van eigen land geoogst is. In de trekkershut is plaats voor 4 personen.

Faciliteiten

Het terrein van De Olde Bârgen heeft ruime plaatsen op kampeerveldjes met her en der prachtige fruitbomen. Iedere standplaats heeft een aansluiting voor elektra en u kunt overal op het terrein gebruikmaken van gratis internet. De overige faciliteiten zijn:

  • Wasmachine en droger
  • Diepvries en koelkast voor de tentkampeerders
  • Afwasplaats
  • Multifunctioneel afdak op het tentenveld, waar in overleg een vuurkorf gebruikt mag worden
     

De achtertuin van de camping: Het Dwingelderveld

Het Dwingelderveld is het grootste “natte” heidegebied van Europa. Verspreid in het gebied liggen meer dan 60 vennetjes, plassen en zeldzame boshoogveentjes. Denk u in hoe heerlijk u kunt wandelen of fietsen tussen de grazende schapen en met heide tot aan de horizon. Regelmatig worden er vanaf het kampeerterrein, onder leiding van een boswachter, leuke excursies georganiseerd.

Contact

Oude Hoogeveensedijk 1
7991 PD Dwingeloo
Telefoon: 0521 597261
info@oldebargen.nl
www.oldebargen.nl

Kampeerterrein De Olde Bârgen

Beoordelingen van deze accommodatie

Kampeerterrein De Olde Bârgen op Zoover

Routebeschrijving

Voor de routebeschrijving naar Kampeerterrein De Olde Bârgen kunt u op dit formulier het adres van uw vertrekpunt ingeven.

Adres: