Meistershof
Een fijne familiecamping

Meistershof

  • Meistershof
  • Meistershof
  • Meistershof
  • Meistershof
  • Meistershof
  • Meistershof
  • Meistershof

De Meisterhof is een gezellige  4**** familiecamping gelegen aan de rand van het Nationaal Park Dwingelderveld en het Nationaal Park Drents-Friese Woud. Ons parkachtige kampeerterrein is 5 hectare en heeft 150 goed verzorgde en royale kampeerplaatsen die allen voorzien zijn van 10 amp elektra. Tevens hebben we perfect geoutilleerde camperplaatsen met uitzicht op Nationaal Park Dwingelderveld. Diverse plaatsen beschiken over een aansluiting voor water en riool en zelfs een eigen sanitaire unit behoort tot de mogelijkheden. 

Naast kamperen in uw eigen tent of caravan is het ook mogelijk een stacaravan of trekkershut te huren. Wanneer u met een groep mensen wilt komen overnachten, dan zijn de groepsaccommodaties “De boerderij” of “De Es” wellicht iets voor u. De capaciteit van deze familiehuizen is 6 – 35 personen op basis van zelfverzorging. De keukens zijn van alle gemakken voorzien, maar wanneer u zich liever laat verzorgen dan zijn er meerdere goede cateraars in het dorp die voor u aan de slag willen. Binnen zijn diverse gezelschapsspellen als biljard en tafeltennis aanwezig.

Faciliteiten

Het nieuwe ecologisch gebouwde sanitairgebouw is voorzien van alle luxe en comfort, wat door de ANWB gewaardeerd wordt met een 9,3. Diverse plaatsen beschikken over een eigen aansluiting voor water en riool en ook privé sanitair behoren tot de mogelijkheden. U kunt tevens gebruikmaken van WIFI. Op de camping zijn een snackbar en winkel aanwezig, welke van maandag t/m zaterdag geopend zijn.

Recreatie

Camping Meisterhof is een echte familiecamping: uw kinderen zullen zich daarom niet vervelen. Behalve een veelheid aan speelfaciliteiten is er in het hoogseizoen ook een uiteenlopend recreatieprogramma. In de vakantieperiode zal het recreatieteam allerlei activiteiten voor de kinderen verzorgen.

Ook voor de wat oudere kinderen is er volop vertier. Zo worden er bij het bezoekerscentrum van het Dwingelderveld regelmatig leuke activiteiten georganiseerd. Denk hierbij aan een speurtocht of letterboxen (met kaart en kompas op zoek naar een bus die in de grond is verstopt).

Contact

Fam. W. Klaassen
Lheebroek 33
7991 PM Dwingeloo
Telefoon: 0521 597278
Fax: 0521 597456
info@meisterhof.nl
www.meistershof.info

Meistershof

Beoordelingen van deze accommodatie

Meistershof op Zoover

Routebeschrijving

Voor de routebeschrijving naar Meistershof kunt u op dit formulier het adres van uw vertrekpunt ingeven.

Adres: