Zaterdag 6 december  - Dwingelderveld MTB toertocht

Zaterdag 6 december - Dwingelderveld MTB toertocht

Zaterdag 6 december  - Dwingelderveld MTB toertocht

Zaterdag 6 december start de Dwingelderveld MTB toertocht van WTC Ruinen, tussen 9.00 en 10.00 uur, vanaf Sportpark De Hulsebosch in Dwingeloo. De afstanden van de tocht zijn 30, 40 en 50 km. De route loopt onder andere via de bossen van Dwingeloo naar het Ter Horsterzand, dat aan de andere kant van de A28 ligt. 


WTC Ruinen heeft voor de  startplaats Dwingeloo gekozen om op deze manier het Dwingelderveld op een andere manier te leren kennen. Een aantal rustplaatsen onderweg geven u de mogelijkheid om even uit te rusten. Ook ontvangt u hier een gratis consumptie. De consumpties worden u aangeboden door WTC Ruinen. Er is materiaal aanwezig om kleine reparaties aan uw fiets te kunnen uitvoeren. Na de tocht is er gelegenheid om te douchen en uw fiets af te spuiten.

Deelname: NFTU pas of niet?
Bent u in het bezit van een NFTU pas, dan kunt u zich laten inschrijven na de ‘Scan en Go’. Het invullen van een schrijfkaart is dan niet nodig. Bent u niet in het bezit van de NFTU pas, dan dient u vooraf een inschrijfkaart in te vullen.

Een plezierige fietsdag gewenst en bekijk onderstaande video alvast voor een voorproefje van de tocht!

Praktische informatie
Locatie: Sportpark De Hulsebosch, Westeinde 1, Dwingeloo
Kijk voor meer informatie over de MTB toertocht december op de website van WTC Ruinen.