Berenjacht op Camping Torentjeshoek in Dwingeloo – Dinsdag 29 juli

Berenjacht op Camping Torentjeshoek in Dwingeloo – Dinsdag 29 juli

Berenjacht op Camping Torentjeshoek in Dwingeloo – Dinsdag 29 juli

Op dinsdag 29 juli is de ‘Berenjacht’ van de Wampex-dagen. Evenement Wampex Dwingeloo wordt dit jaar voor de 25ste keer georganiseerd. Onder andere ploegen van Camping Torentjeshoek uit Dwingeloo strijden - tijdens een lange wandel- en survivaltocht  – om de felbegeerde prijs.


Deze tocht is 7,5 kilometer lang en bestemd voor kinderen van vier tot tien jaar oud. Onder begeleiding van een of twee volwassenen zullen de groepen opdrachten maken, puzzels oplossen en regelmatig worden voorzien van iets lekkers. Na de tocht ontvangen alle deelnemers een leuke pet. ‘s Avonds is de prijsuitreiking waarbij er voor iedereen een verrassing is. De winnaars ontvangen de wisselbeker!

Deelname Berenjacht 2014 
Geef je snel op bij de receptie van Camping Torentjeshoek of via de website van Wampex Torentjeshoek Dwingeloo. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met Bram Bloemerts van de organisatie, via mobiel telefoonnummer 06-11111577. Voor het bemannen van posten zoeken wij nog vrijwilligers. Wilt u helpen? Neem gerust contact op met de organisatie.  

Praktische informatie
Locatie: Camping Torentjeshoek, Leeuweriksveldweg 1, Dwingeloo
Telefoonnummer receptie Camping Torentjeshoek: 0521-591706
Kosten per kind: € 10,00