Workshop Landschapsfotografie Nationaal Park Dwingelderveld – Zaterdag 22 maart

Workshop Landschapsfotografie Nationaal Park Dwingelderveld – Zaterdag 22 maart

Workshop Landschapsfotografie Nationaal Park Dwingelderveld – Zaterdag 22 maart

Digitale vrijetijdsfotografen opgelet!
Lijkt het u leuk om meer te leren over digitaal fotograferen en om met uw eigen camera geweldige landschapsfoto`s te maken?  Dan is de workshop ‘Landschapsfotografie voor digitale vrijetijdsfotografen’ echt iets voor u.


De aangewezen locatie
Het Drentse natuurgebied Nationaal Park Dwingelderveld is de aangewezen locatie voor deze workshop. De bossen, heidevelden en vennen op dit gebied in Zuidwest-Drenthe zijn in topconditie en perfect om te fotograferen. Een schitterende locatie, een schitterende dag.

Waaruit bestaat de workshop?
De ochtend zal bestaan uit het leren van theorie over digitaal fotograferen en de werking van de camera. Ook de basistechnieken worden besproken, zoals diafragma, sluitertijd, witbalans en histogram. Deelnemers krijgen waardevolle tips over bijvoorbeeld de plaats van de horizon in het beeld, compositie en dieptewerking. Na de lunch brengt u de theorie in praktijk. U gaat de schitterende omgeving ongeveer anderhalf uur fotograferen, waarna de foto`s worden bekeken en voorzien van opbouwende kritiek door docent Axel Wiewel.

Praktische informatie
Tijd: 10:00 – 16:00 uur
Kosten: € 55,00 euro voor leden van Vereniging Natuurmonumenten, € 57,50 voor niet-leden inclusief: koffie, thee en een heerlijke lunch
Opgave: Vooraf verplicht, via de website www.leergoedfotograferen.nl
Gebruik het aanmeldformulier op de pagina aanmelding en contact
Locatie: Bezoekerscentrum Dwingelderveld, Benderse 22, Ruinen

Bij minder dan acht aanmeldingen gaat deze cursus niet door.